در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (160 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام.  اگر طرح طبقه بندی مشاغل برای کارگری اعمال شود،‌ نحوه تعیین گروه شغلی کارگران بر مبنای رشته تحصیلی کارگر خواهد بود یا بر مبنای واحدهایی که کارگر در آن واحدها مشغول به کار بوده؟

2 پاسخ
قبل توسط (22,290 امتیاز)

بهترین پاسخ
در طرح طبقه بندی مشاغل، کارگران و کارمندان مختلف با توجه به ماهیت مشاغل و شرایط هر شغل در گروه شغلی ۱ الی ۲۰ دسته بندی شده اند. شرایط کاری، میزان مسئولیت، سطح تحصیلات، سابقه کاری مختلف کارگران، موجب ایجاد گروه های گوناگون در شغل گردیده است.