در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به طرح طبقه بندی مشاغل، از عوامل شغل برای ارزشیابی مشاغل یک کارگاه استفاده کرده ام، حال می خواهم با توجه به امتیاز یا گروه های به دست آمده، حقوق کارکنان را پرداخت نماییم. لطفا نحوه محاسبه حقوق کارکنان براساس گروه ها را با جزئیات بیان فرمایید.

مثلا برای عنوان شغلی کارشناس امور اداری با گروه بدست آمده 12 تا 18 ؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
طرح طبقه بندی مشاغل بایستی توسط افرادی که از اداره کار مجوز رسمی دارند اجرا شود و دستمزد هر گروه مشخص می شود و به کارفرما اعلام خواهد شد.