در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
مخابرات بخشی از کارها و کارگران را به چند شرکت ( پیمانکار ) واگذار کرده است . خود مخابرات طرح طبقه بندی مصوب دارد و شرکتها هم جداگانه طرح طبقه بندی خود را دارند و طرح طبقه بندی کارفرما ( مخابرات ایران ) را اجرا نمی کنند. مخابرات ایران طرحی ارائه داده  و بر اساس امتیازاتی که هر فرد آورده است برخی را غربال کرده و به بهانه نبود چارت خالی تنها برای عده ای معدود طرح طبقه بندی مصوب خود کارفرما را اجرا می کند.

مگر طرح طبقه بندی نباید شامل کلیه کارگران بشه و آیا کارگران می توانند کارفرمای اصلی (مخابرات ایران)را ملزم به اجرای طبقه بندی مصوب مخابرات ایران نمایند ؟ غربال گری افراد آنهم بر اساس امتیازاتی که مدیران بطور سلیقه ای به برخی داده اند قانونی است ؟ امکان شکایت در خصوص اجرای طبقه بندی مصوب کارفرمای اصلی(مخابرات ایران) برای همه وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام ،

چنانچه پیمان دهنده شرکت مخابرات پیمانکار را در قرارداد منعقده مکلف نموده که حقوق ومزایای کارکنان پیمانکار بر اساس طرح طبقه بندی شرکت مخابرات پرداخت شود بله شما می توانید به استناد تبصره ۳ ماده ۴۹ قانون برعلیه پیمانکار اقامه دعوی نماید واختلاف شما توسط هیات حل اختلاف اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل رسیدگی خواهد  شد.