در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
درصورتیکه کارگر کاملا آماده کار تحت عنوان شغلی ثبت شده در قرارداد باشد ولی کارفرما از سه ماه پایانی قرارداد ، درخواست کار در وظیفه دیگری مشابه آن را داشته باشد و تا چند ماه پس از آن بدون عقد قرارداد جدید ادامه پیدا کند کارفرما می تواند به دلیل تغییر وظیفه درخواست شده از کارگر حقوق و مزایا یا مبالغ توافق شده اضافه بر آنها را برای چند ماه کار بدون قرارداد نفی کند ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام با عنایت به ادامه همکاری وبدون تسویه حساب کلی امکان کاهش حقوق کارگر برای کارفرما مقدور نیست