در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ممنون ازاینکه جواب بنده رادادید میخواستم بایکی ازاین کارشناس بازنشسته صبحت کنم ونماینده بنده باشه تا حق حقوق بنده راازکارفرمابنده بگیره چطوری بایداقدام کنم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،به نظر بنده شما می توانید از اداره کار محل شهرتان جستجو نماید وبا یکی از کارشناسان خبره روابط کاررا شناسایی وبا وی مذاکره ودرصورت توافق با وی قرارداد منعقد وبه وی وکالت یا نمایندگی بدهید تا تشکیل پرونده وپیگر حق وحقوق شما باشندواگر یکی از بستگانتان می  خواهند پیگری نمایند بهتر است مشاوره تلفنی تخصصی روابط کارشناسان بید برگ  استفاده نماید بنده خودم اگر در شهر مشهد می بودید می توانستم وکالت شما را قبول نمایم . موفق باشید