در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
چون خودم مریض هستم نمیتونم دنبال کارهای شکایت ازکارفرما باشم بخاطرهمین وکیل نیازدارم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، باتوجه ماده ۲۲ ایین دادرسی کار شما می تواند  برای خوتان نماینده معرفی تا شکایت شما وشرکت در جلسات هیات تشخیص وحل اختلاف شرکت واز حق وحقوق شما دفاع نماید وبا توجه بااینکه بنده تجربه ۳۵ ساله دارم و خودم کارشناس بازنشسته روابط کار هستم و نمایندگی کارگر وکارفرما به عهده دارم بهتر است از کارشناسان بازنشسته وزارت کار که قبلا خودشان در هیاتهای تشخیص وحل اختلاف سالیان سال قضاوت می کردهاند ورای صادر می کرده اند استفاده نماید  تجربه نشان دادخ که از  به بقیه وکلا موفق تر هستند . موفق باشید

ضمنا حق الزحمه  برای مراجع حل اختلاف تعرفه مشخصی ندارد وبستگی به توافق کارگر یا کارفرما با وکیل یا نماینده دار