در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

در دفتر پیشخوان مشغول بکارهستم و حدود پنج سالی هست که بدون قرار داد و بیمه در دفتر مسئول کارهای مالیاتی میباشم و حقوق بنده به صورت دو شیفت ۵۰۰هزار تومان بود و ب مدت یکسال است که فقط صب ها کار میکنم و حقوق بنده ۳۰۰ هزار تومان است

میخواهم بدانم میتوانم از کارفرما بدون داشتن قرارداد و بیمه شکایت کنم ایا میتواند کارفرما ببگوید به دلیل خصوصی بودن محل کار بیمه و حقوق بر اساس قانون کار را نمیدهد و من خودم قبول کرده ام که بدون بیمه و حقوق کم در انجا کارکنم .هرسال نیز نه ازعیدی خبری میباشد نه از اضافه حقوق بغیر ازمن نیز پنج نفر در دفتر مشغول بکار هستند و انها نیز شرایط من را دارند میتوانم ازکارم کناره بگیرم و بعد دادخواست شکایت کنم ؟
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، بله به دلیل اینکه قرارداد شفاهی را قانون کار معتبر تشخیص داده است و امره بودن قانون کار موضوع تبصره ماده ۴۱ قانون کار که کارفرما را مکلف نموده است به هیچ کارگری حق پرداخت کمتر از حداقل دستمزد شورای عالی در ان سال را ندارد ونیز می بایست باستناد ماده ۱۴۸ قانون از ابتدای کارگر نزد سازمان تانین اجتماعی بیمه نماید.موفق باشید