در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام برقکار ساختمان هستم ،در چند ساختمانی که کار کردم نصف دستمزدم رو از صاحب خانه گرفتم و مابقی حساب رو میگن نمیدیم،با توجه به اینکه کار هر روز سر یک ساختمان و با کارفرماهای مختلف میباشد،میشود به صورت گروهی شکایت کرد یا باید تک تک از هر کار فرمایی جداگانه شکایت کرد،واینکه قرار داد ندارم و مبالغ بین ۱تا ۴میلیون می‌باشد...

باتشکر از پاسخ‌گویی شما
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در اصل شما مشمول قانون کار می شوید و می توانید در اداره کار شکایت کنید اما ممکن است آن مبلغی که با خود کارفرما یا صاحبخانه توافق کردید به شما تعلق نگیرد