در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام

من از 16 مرداد در شرکتی مشغول شدم و از مهر ماه به مدت سه ماه برام بیمه رد کردن در 3 دی به مشکل خوردیم و کارفرما بهم گفت نمیخواد بمونی برو و حتی موقع بیرون رفتنم گفتن برگرد و دستگاه تردد رو بزن، من قرارداد کاری نداشتم و از طرفی سفته از من و همکارام گرفتن بدون اینکه کپی و یا رسیدی بهمون بدن هر بار پیگیری کردم گفتن یکی دو هفته دیگه و حالا بعد از 4 ماه بهم میگه تو حسابی نداری و سفته اتم یکی از اعضای خانواده ات بیاد بگیره در صورتی که سفته به نام منه و باید به خودم تحویل بده خودت رفتی و کارتو تحویل ندادی و حسابی هم نداری در صورتی که خودشون گفتن برو و فورا هم آگهی دادن و جایگزین آوردن و من هم کارم رو به مدیر مالی تحویل داده بودم، و قراردادی هم باهاشون نداشتم میتونم ازشون شکایت کنم هم برای تسویه حساب و هم برای اون یک ماه و نیمی که بیمه نکردن؟؟؟؟؟؟ و اینکه اظهار نامه قضایی بفرستم هم خوبه یا مستقیما شکایت کنم؟؟؟
2 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

اگه برای یک ونیم ماه مدارک داریدکه کارکردید می توانیدشکایت کنیدحکم واریزحق بیمه بگیرید

بازهم اگرطلبی دال برکارکردداریدمیتوانی ازطریق شکایت به اداره کارحکم دریافت مطالبه بگیرید

برای عدم تحویل سفته ها متونیدبه دادگاه دادخواست ارائه نماییدواستردادکنید