در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من از تاریخ ۲۹ خرداد۹۶ به مدت ۶ ماه در شرکتی مشغول به کار بودم که ابتدا گفتند ۳ ماه آزمایشی قبل از ۳ ماه قراردا ی نوشته شد که در آن قید شده بود ۹۰ روز آزمایشی و ۹ماه تمام وقت اما به علت بهانه های کارفرما مبنی بر یک ماه یک ماه اضافه شدن مدت آزمایشی این قرارداد به هیچ عنوان امضا نشد اما از من سفته گرفته بودن که منشی بدون اطلاع کارفرما به من پس داده بودن . در تاریخ ۲۹ آذر ماه ۹۶ به علت نا معلومی اخراج شدم و فقط حقوق آذر ماه به من پرداخت شد. در حال حاضر از فروردین ماه هرچه من برای گرفتن عیدی و سنوات اقدام میکنم اصلا به من جواب نمیدن و کلا بلاک کردن.

آیا با توجه به سفته و پرینت حساب و عکسی که از صفحه اول قرارداد و متن پیام هایی که نشان دهنده رابطه کاری فی ما بین بوده امکان شکایت به اداره کار می باشد؟ و حقوق به صورت ۶ ماه عیدی و یک ماه حقوق کامل است؟
2 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

جنابعالی بااستنادبرمدارک ذکرشده در اداره کارطرح دعوی کنیدمی توانیدهم باقیمانده حقوقتان وهم پاداش عیدی برای ایام کارکردرادریافت نمایید

بلی برای شش ماه کارکرددرسال برابریک ماه حقوق پایه تعلق میگیرد