در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و ادب و تشکر از این سایت خوبتون

سوالی داشتم بنده در ارگانی مشغول بکار هستم که هر سال یک شرکت بصورت مناقصه عهده دار میباشد در بدو شروع شرکت مذکور که در مهر ماه سال قبل بود شرکت بیمه مهر را۱۵روزه و آبان را ۱۰ روزه رد کردن و بیمه ماه آبان امسال رو اصلا پرداخت نکردن

با توجه به اینکه شرکت در مهر امسال باید تسویه بگیره از کارکنانش تا بتونه سرمایه اش رو خارج کنه و با توجه به اینکه حقوق مهرپا سال  ماه بنده رو هفتصد تومن بیشتر پرداخت نکرده و حقوق فروردین امسال را بدون اضافه حقوق سال جدید (۱۳۹۷ یعنی همان حقوق سال ۱۳۹۶) بنده برای تسویه باید چگونه و چه مبلغی در ازای حق بیمه مهر و آبان پارسال که بترتیب ده و پانزده روز و آبان امسال که اصلا بیمه بنده رو نپرداختند و آن دو موردی که در خصوص نپرداختن حقوقم عرض کردم باید از شرکت بگیرم

ممنونم راهنمایی کنید با تشکر فراوان و دعای خیر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

بایستی موضوع را در اداره کار منطقه خود مطرح و علیه کارفرما اقامه دعوی نمائید. هیات های حل اختلاف مقدار حقوق و مزایای مهوقه شما را بررسی و اعلام می نمایند. و رای هیات نیز لازم الاجرا می باشد.