در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
مدتی ک مغازه داشتم فقط دوسال جوازکسب داشتم از طرفی دوستم هم بعتوان کارگر پیشم کارمیکرد که البته بیمه نمیخاست و روحقوقش میدادم ولی همه اینا تو عالم دوستی و دستی رد و بدل میشد حالا بعد گذشت چندسال ک من مغازه رو جمع گردم مدعی حق و حقوقش شده .من بجز بیمه محکوم ب پرداخت چی میشم حدودا ۸ سال چقدر میشه ؟

هیچ مدرکی و برگه پرداخت حقوق و تسویه چیزی هم بینمون نیست . چه جوری بیمه اون سالها محاسبه میشه
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت احراز رابطه کاری (که به عهده کارگر می باشد) ، مشمول حق السعی ایام کارکرد و نیز حق بیمه می شود.

حق بیمه بر مبنای دستمزد امسال و معمولا با ضریب 2 محاسبه می شود.