در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

آیا وقتی که اثبات نمودیم و در دادگاه برنده شدیم کارفرما باید حق بیمه را به کارگر یا به تامین اجتماعی بدهد؟

در اشنایان شخصی دعوای حقوقی کرده بودند ولی رضایت دادند و مبلغی رو دریافت کردند !

آیا جدا از رضایت دادن اگر رضایت نمیداد و تا مرحله برنده شدن در دادگاه می رفتند میتوانستند ان مبلغ رو دریافت نمایند؟ یا نه به حساب تامین اجتماعی ریخته میشد؟

من شنیده ام که تامین اجتماعی پول را میگیرد و به سنوات اضافه میکند.

و اینکه آیا رضایت دادند مجددا میتوانند درخواست دعوا کنند و..؟ - با توجه به این مورد اصلا رضایت گرفتن کارفرما از کارگر شاکی قانونی هست یا خیر؟ (چون با توجه به ماده 148 اداره کار بیمه باید به حساب تامین اجتماعی واریز بشود)

ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام

حق بیمه می بایست به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شود وپرداخت حق بیمه به حساب کارگر وجاهت قانونی ندارد