در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من به مدت 4سال در شرکتی مشغول به کار بودم،

در طول این سالها فقط 18 ماه بیمه رد کردند و 12ماه هم بصورت نقدی واریز کرد،

 درصورتی که 6 ماه بیمه رد نکرده پول هم نداده، حال من شکایت کردم برای کل این سالها، آیا با وجود دادن رسید بابت 12 ماه باز میتونم کارفرما رو محکوم کنم تا بیمه منو بریزه
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
باتوجه سوال شما اگر کارفرما در دوره 4 ساله حقوق تان را واریز کرده است ودرپرینت حساب شما مشخص شده که واریزی از سوی کارفرما بوده در اداره کار میتونید به حکم مورد نظر که مدت کارکرد شما هست رسید و در ادامه حکم ماده 148 رو میتونید از تامین اجتماعی مطالبه کنید

موفق وپیروز باشید