در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده تو مرکز معاینه فنی قراره مشغول به کار شم قراردادم مربوط به قانون کار هستش ولی کارفرمامون میگه به جای بیمه تامین اجتماعی ( که تو قرارداد ذکر شده)شما رو بیمه بی نام میکنم.میخواستم ببینم فرقشون چیه و آیا کارفرما میتونه همچین کاری بکنه؟ و اینکه بعدا برامون سابقه کار حساب میشه؟ و در کل به ضررمونه یا به نفعمون؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما و شادباش سال نو

بیمه تامین اجتماعی حق کارگر است و مربوط به بازنشستگی و از کار افتادگی است

بیمه بی نام بیمه نامه مسئولیت کارفرمادر قبال کارکنان است که درصورت بروز حادثه و احراز مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان بیمه مبلغی را به عنوان نقص عضو یا از کار افتادگی به کارگر پرداخت میکند

در واقع ایشان بیشتر به خودشان خدمت کرده اند تا به کارگر .

انجام هر دو  ببمه وظیفه کارفرماست