در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارفرما بیمه ی من رو از تاریخ 90/7 تا 95/9 واریز نکرده میخواستم بدونم تقریبا چقدر باید جریمه بده. اگر رقم بگید ممنون میشم
اگر مبلغ دقیق رو بگید ممنون میشم. یا اینکه حدودی
2 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

چنانچه هم اکنون در همان کارگاه شاغل باشید مبلغ دستمزد فعلی شما ملاک محاسبه است که باید در ۶۳ ماه یعنی مدت عدم واریز ضرب و سپس در ۳۰٪ ضرب شود.

ولی اگر شاغل نباشید دو برابر دستمزد سال ملاک محاسبه میباشد یعنی ماهی حدود ۲۲۵۰۰۰۰ تومان که در ۶۳ ضرب و بعد ۳۰٪ ضرب میشود چیزی حدود ۴۲ میلیون تومان حق بیمه شما میشود .

البته کارفرما میتواند بعد از اعلام بدهی به مبلغ مذکور اعتراض نماید در این صورت هیات بدوی رسیدگی به اعتراض تصمیم نهایی را خواهد گرفت.