در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

سوالم اینه که من از دست کارفرما شکایت کردم و جریمه برای کارفرما ارسال شده اما کارفرما جریمه رو پرداخت نمیکنه ک من بازنشسته بشم چی بابد بکنم ممنون میشم راهنمایی بکنین
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

سئوال مبهم است جهت پاسخگویی مناسب لطفا جزییات بیشتری بیان کنید.

1 - آیا علت شما به علت عدم واریز حق بیمه سنوات گذشته است؟ ادعای سابقه - ادعای اشتغال

2 - آیا علت عدم چرداخت 4 درصد سخت و زیان اور میباشد؟

3 - شکایت شما رای اداره کار بوده یا در تامین اجتماعی رسیدگی شده است؟

4- سن و سابقه شما چقدر است؟