در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من تصادف کردم و مقصر شناخته شدم حالا دیه را بیمه میده ولی طرف چهار ماه بیکار شده و البته مرخصی استعلاجی بوده که از طریق مرخصی استعلاجی یه مبلغی از بیمه گرفته آیا میتونه بقیه اش را از من بگیره اگه شکایت بکنه و یا کلش را از من بگیره ؟ و علاوه بر اون به من میگه 13 میلیون بابت درمانش هزینه کرده میخواستم بدونم این هزینه ها را میتونه شکایت کنه و بگیره و اگه میتونه بر اساس فاکتوری که ارائه میده میتونه بگیره یا بر اساس تعرفه های دولتی محاسبه میشه ؟

ممنونم .
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، شما می توانید در کلیه مستندات خود را به مقام قضایی ارائه و پس از مشخص شدن سهم مقصر ، شرکت بیمه گر هزینه پزشکی را پرداخت خواهد نمود و هزینه از کارافتادگی شما را یا سازمان بیمه گر خودتون یا مقصر حادثه پرداخت خواهند نمود .