در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام
چندماه پیش یه عابر با ماشین من برخورد کرد و بصورت شفاهی ابراز رضایت کرد و گفت نیازی نیست به پلیس زنگ بزنید. اما به اورژانس رفتیم و اون‌جا گفتند یکی از استخوان‌های ریز کف پا شکسته و خلاصه پاشون رو گچ گرفتند و مرخص شدند. ماجرا تموم شد ولی بعد از هشت ماه این فرد رفته و با شماره تلفنی که از ما داشته در کلانتری شکایت کرده و دنبال گرفتن بیمه است. می‌گوید آن شکسته‌گی منجر به دیسک کمرش شده است. هم دیه پا را می‌خواهد هم کمر.

حال چند سوال داشتم.

 آیا احضار تلفنی همانند احضار کتبیست؟ ینی باید مراجعه کنیم؟

دوم این‌که: آیا بیمه بعد از گذشت این‌همه مدت تقبل می‌کند؟ اگر تقبل نکرد ممکن است من شخصن مجبور به پرداخت دیه شوم؟ آیا دادگاه ادعای این شخص را قبول می‌کند؟ چون هیچ دلیلی وجود ندارد.

 آیا من باید درکلانتری ادعای ایشان را قبول کنم یا انکار کنم؟

 چون می‌ترسم ایشان در روند دادگاه دروغ‌هایی بگویند که به ضرر من تمام بشود. مثلن بگویند من نایستادم تا پلیس بیاید.

 آیا درصورت انکار من، صدای ضبط شده‌ام بعنوان مدرک محسوب می‌شود؟

سوال آخر اینکه من میخواهم ماشینم را بخاطر فرسودگی تحویل دولت بدهم و ممکن است تا پایان مراحل دادگاه من دیگر ماشین نداشته باشم.

آیا درصورت اثبات باید خودم هزینه را بدهم یا بیمه حتا درصورت انقضای زمان یک‌ساله، متقبل می‌شود.
پیشاپیش ممنونم.

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير شما به مشكلي نميخوريد و اون شخص هم حق شكايت دارد حتي بعد از اين مدت و درنهايت اگر شما محكوم به پرداخت ديه بشيد بيمه شما پرداخت رو به اون شخص انجام خواهد داد