در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
هزينه هاي معالجه اشخاص ثالث زيان ديده و راننده مسبب حادثه در صورتي كه مشمول قانون ديگري نباشد، با لحاظ ماده ( ۳۰) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت ( ۲) حسب مورد برعهده بيمه گر مربوط يا صندوق است

این عبارت مشمول قانون دیگری نباشد به چه معناست.یعنی اگه من رعایت حق تقدم نکردم و تصادف اتفاق افتاده و من صددرصد مقصرم

با توجه به این که من بیمه ایران هستم موردی در پرونده جرحی هست که بتونن از من دریافت کنند؟

راستش نمیدونم چه اتفاق جرحی براشون افتاده چون در صحنه تصادف سرپا بودند و موردی نبود و از منشی دادگاه هم پرسیدم میگفت مهره ششم گردن یکی شکسته اما پدرش که من را تهدید می کرد میگفت نخاعش مشکل داره.

آیا هر اتفاقی که افتاده بیمه هزینه های آن را پرداخت می کند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

منظور عبارت فوق این است که هزینه درمانی تماما به عهده بیمه گراست مگر اینکه مثلا زیاندیده  از بیمه تامین اجتماعی خودش جهت مداوا استفاده کرده باشه.