در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
من مقصر یک سانحه تصادف منجر به فوت هستم که حدود یکسال پیش رخ داد، شاکیان پروند در جلسه رسیدگی دادگاه صمن درخواست مطالبه دیه درخواست اشد مجازات را برایم نمودند با وجود اینکه مصدوم را به بیمارستان منتقل و طبق قوانین همه کارها را انجام داده بودم ، رای قطعی صادر شد و من جریمه نقدی بابت مجازات حبس و پرداخت دیه که شرکت بیمه به حساب دادگاه واریز نموده،

الان پس از طی این مراحل مجددا رفتن بابت هزینه های بیمارستان از من شکایت کردن، در صورتیکه در زمان تصادف بیمار در بیمارستان دولتی در حال درمان بود و طبق رصایت خودشان از بیمارستان ترخیص و به بیمارستان خصوصی منتقل شدند، الان که پرونده تصادف در بیمه بسته شده ایا طرح شکایت اینها چه باید کرد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

مطابق قانون از آنجا كه در زمان صدور بيمه نامه شخص ثالث خودرو عوارض وزارت بهداشت توسط شركتهاي بيمه پرداخت ميگردد بنابراين مجروحين در اثر سانحه رانندگي بايد به صورت رايگان پذيرش شوند واخذ هرگونه هزينه اي كه مربوطبه اين جراحت باشد ممنوع ميباشد مگر اينگه زيانديده خود به اختيار از بيمارستان مرخص و به بيمارستان ديگري منتقل گردد  در مورد مجازات بستگيبه تصميم قاضي پرونده دارد .

در نهايت با وجود شكايت زيانديده اگر بيمه نامه معتبر وجود داشته باشد شركت بيمه گر به وكالت از شما پرداخت ديات را به عهده دارد