در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

می خواستم ببینم با توجه ب اینکه بیمه و قانون فقط دیه و ارش تعیین می کنن برا تصادف آیا برای در آوردن پلاک و پلاتین و هزینه های جانبی بعد از تصادف و مرخصی از بیمارستان می توانم از بیمه تکمیلی خودم استفاده کنم ؟ شنیدم ک تا دو سال پس از تصادف بیمه تکمیلی هیچ هزینه درمانی ب فردی ک تصادف کرده نمی دهد آیا درست است؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هزینه های معالجه ناشی از تصادف بر عهده بیمه گر شخص ثالث مسبب تصادف است. حتی اگر بعد از گذشت چند سال معالجه ای صورت گرفت که به تصادف ارتباط داشته باشد، جبران هزینه اش بر عهده بیمه گر مسبب تصادف است.

هیچ منعی وجود ندارد که بیمه تکمیلی هزینه های معالجه بعد از تصادف را پرداخت کند. ولی اگر از بیمه تکمیلی استفاده کنید دیگر نمی توانید آن صورت حساب را از بیمه گر شخص ثالث مطالبه نمایید. نهایتا می توانید به اندازه ما به التفاوت میان پرداختی بیمه تکمیلی و صورت حساب درمانی از بیمه گر مسبب حادثه مطالبه خسارت نمایید.