در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

در ارتباط با همین سوال آیا در پرونده ای ک مصدوم موتورسوار پایش شکسته و من ب عنوان راننده خودرو پنجاه درصد مقصرم هزینه های پزشکی را به همراه دیه بیمه می دهد یا من مسئول پرداخت هزینه های پزشکیم و بیمه دیه را می دهد؟؟؟ در صورت شکایت علیه من برا هزینه های بیمارستانی حکم من چ می شود؟
3 پاسخ
توسط (390 امتیاز)
باسلام من نیزشرایط مشابهی چون شمادارم ومتوجه شده ام که ،هزینه هایی که بابت درمان مصدوم انجام می دهید رابامدارک میتوانید از همان بیمه گری که دیه دریافت میکنید بگیرید.اینکه این مبالغ ازدیه کسرمی شودیانه رانمی دانم .