در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم پام شکسته ایا به جز دیه که به شکستگی پام طبق قانون تعلق میگیره هزینه های پزشکی من که تا حالا حدود ۴الی۵میلیون شده رو بهم میدن؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

باستناد ماده ۱قانون بیمه ثالث ۹۵ هزینه پزشکی تصادفات رایگان است و نمیتوان انرا از راننده درخواست کرد . اگر هزینه کردید باید از وزارشت بهداشت ودرمان مطالبه کنید

درصورت نیاز به مشاوره دقیقتر درخواست مشاوره تلفنی را کلیک فرمایید