در حادثه ناشی از کار توسط (390 امتیاز)
۱- اگر کارگری پس ازحادثه حین کار و مداوا و همکاری کارفرما نخواهد شکایتی مطرح کند ولی این حق برای چند سال آینده برای او محفوظ باشد باید کدامیک از موارد و مدارک و بندهای قوانین این حادثه اکنون ثبت یا انجام شود تا مثلا ۵ سال بعد اگر نیاز شد پیگیری قانونی نمود ؟

۲-آیا کارفرما پس از اتمام قرارداد میتواند با کارگر مداوا شده ناشی از حادثه کار تمدید قرارداد ننمائید ؟

۳- اگر نمی تواند و کاری حسب توان کارگر به او داده باشند و رویه شرکت قراردادهای ۳ ماهه باشد تا چند قرارداد کارفرما موظف به تمدید آن است ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، به نظر اینجانب اگر حادثه توسط کارشناسان رسمی دادگستری یا واحد بازرسی اداره  تعاون کار ورفاه اجتماعی ثبت گردد کارگر در اینده بهتر می تواند ادعا خود را ثابت وبه حق وحقوق خود برسد .

کارفرما درصورت اتمام قرارداد کار واتمام مدت استراحت پزشکی کارگر تکلیفی در مورد بازگشت به کار کارگر ندارد ولی می بایت کلیه حق وحقوق ناشی از حین وپایان کار کارگر را پرداخت نماید

ضمنا درصورت که  کمیسیون پزشکی  تامین اجتماعی کارفرما را مکلف نماید که کار سبکتر به کارگر حادثه دیده پرداخت نماید کارفرما مکلف است در صورت وجود کار سبکتر به وی ارجاع نماید با تشکر