در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب حدود 3 ماه است سرکار دچارحادثه شده ام

درقسمتی که کار میکردم میل گاردان متصل به گریبکس حفاظ نداشت و پایین لباس من را گرفت و متاسفانه بازوی من از یک ناحیه  خرد شد,عضلات  دو سر و سه سر بازویی قطع شدند,عصب رادیال به شدت نازک شده و الان پیچ و پلاک شده و عضلات پیوند داده شده

زخمی شدن روی گونه,کوفتگی شدید دنده های سمت راست,زخمی شده سه ناحیه از سر,تاری دید چشم,خراش روی زانو

سوال

1-باتوجه به این که دستگاه مورد نظر حفاظ نداشته مقصر چند  درصد کارگر است

 و2 در گزارش حادثه قید نشده که حفاظ نداشته آیا باید به گزارش اعتراض کنم

3کارفرما تمام هزینه های درمانی را تا کنون تقبل کرده آیا باید ازش شکایت کنم و گفته میشه اگه شکایت کنی اخراجت میکنند صحت داره؟

4 برای اکثر هزینه های درمانی از بیمه تکمیلی من استفاده شده آیا این جنبه قانونی دارد یا نباید از مزایای بیمه تکمیلی استفاده میشده

5شرکت بیمه مسئولیت دارد آیا باید شکایت کرد برای غرامت یا بیمه مسئولیت دیه را پرداخت میکند

6 آیا امکان دارد شرکت با توجه به رابطه ای که با بیمه مسئولیت مربوطه دارد میزان دیه را کمتر مشخص کند

7 درصد دیه با توجه به توصیف صدمات وارده چقدر است

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

- میزان قصور کارگر بستگی به تجربه وی در این کار دارد، هرچه تجربه کارگر در این شغل بیشتر باشد، میزان قصور نیز بیشتر خواهد بود، البته بیشترین قصور متوجه کارفرما است که مقررات ایمنی را رعایت ننموده است.

- چنانچه کارفرما در طی روند بررسی پرونده حفاظ نامبرده را نصب ننموده و این امر به رویت بازرسین کار و تامین اجتماعی برسد و نبود حفاظ را گزارش نمایند، مانعی پیش نخواهد آمد.

- شکایت از کارفرما به تشخیص و صلاحدید شماست، هدف قانونگزار این است که کارفرما خسارات حادثه را پرداخت نماید و مشاهده شده است که برخی از کارفرمایان بعد از شکایت کارگر، وی را اخراج نموده اند، البته اگر کارفرما بیمه مسولیت دارد که زیانی متوجه کارفرما نخواهد بود.