در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده در حین کار در کارگاه دچار شکستگی دو بند انگشت سبابه دست راست و پارگی تاندون گردیدم حال میخواستم بدانم برای دریافت غرامت حادثه حین کار چه اقداماتی می بایست صورت بگیرد و میزان غرامت چقدر است؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)

بایستی به اداره کارازان بابت شکایت کنی قبل ان بابستی برگ سانحه تنظیم شودکارشناس بیمه بیاد علت جادثه راقیدکندونظرخودرادرموردحادثه اعلام کند