در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

یکی از کارگران بنده در حین کار و در زمان استفاده از ابزاری که از لحاظ استاندارد کامل بوده، بنا بر بی احتیاطی باعث قطع شدن یک بند از انگشت اشاره دست راست خود شده. بیمه تامین اجتماعی هزینه های درمان رو پرداخت کرده و پرداخت مستمری زمان توصیه شده از طرف پزشک بابت استراحت رو نیز متقبل شده. آیا این سازمان در صورتی که کارگر مقصر شناخته بشه دیه ای هم بابت نقص عضو پرداخت میکنه یا نه؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

سازمان تامین اجتماعی در صورت بروز حادثه به نسبت تقصیر کارگر  فقط هزینه پزشکی، از کارافتادگی و مستمری پرداخت میکند .