در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام من سه ماه پیش از ارتفاع افتادم و مچ دو دستم شکست  البته محل کار بیمه نبود و خودم بیمه کارگران ساختمانی دارم دکتر  دفعه اول سه ماه استراحت پزشکی داده ميخواستم بدونم از سمت بیمه حقوقی برای این سه ماه به من تعلق ميگيره یا نه ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

کارفرما موظف به جبران خسارت های وارده به کارکنان ناشی از قصور خود است.

اگر در حاد ثه ای که شرح دادید، کارفرما (یا مالک یا سازنده یا پیمانکاری که شما را استخدام نموده ) قصوری داشته باشد، به نسبت قصور خود، در قبال شما مسول است.

نداشتن بیمه مسولیت (بیمه مسولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان ) ، رافع مسولیت وی نخواهد بود.