در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشی ..

من ۹۶/۱۲/۱۲با موتور سیکلت با ماشین تصادف کردم .فاقد گواهینامه بودم و راننده ماشین مقصر گرفته شد..

دادسرا رای نهایی و ابلاغ کرده من رفتم دادسرا..بعد بهم گفت دادگاه بعد ابلاغیه میده که بری دادگاه تا قرار نهایی صادر شود ..

چه مدت بعد از صادر قرار نهایی پرونده در دادگاه رسیدگی میشود؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام پس از تکمیل مدارک و ارسال پرونده به دادگستری زمان برگزاری دادگاه به اعلام دادگستری بستگی دارد
جلسه اول که برگزار شد اگر مقصر و زیاندیده اعتراضی به روند پرونده نداشته باشند رای بدوی صادر میشود و در صورت عدم اعتراض طرفین پس از بیست روز رای نهایی میگردد
رای صادره به شرکت بیمه مقصر اعلام میگردد و شرکت موظف است 15 روز پس از تکمیل مدارک دیات زیاندیده را پرداخت کند