در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام،در مورد اسیب نخاعی که بی حسی در دو پا،عدم کنترل  ادرار و مدفوع و سیستم گوارشی،ضایع شدن سیستم جنسی،شکستگی مهره ستون فقرات دارند چع دیه ای تعلق میگیرد؟  تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای اینکه میزان قیق شمارو حساب کنیم مطالعه برگ پزشکی قانونی الزامی هست ولی باتوجه به  گفت های شما

بابت عدم کنترل ادار و مدفوع و مقاربت جنسی در حال حاضر ارش تعیین خواهند کرد و بستگی به میزان جراحت درصد تعیین خواهند کرد و بابت فطع نخاع دیه کامل و بابت فلج پاهاتون دو سوم دیه کامل و شکستگی ستون فقرات هم یک دهم دیه کامل البته اکر مطلوب التیام پیدا کنند