در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
با سلام

شرط 20سال سابقه برای خانم ها فقط برای سن 42 سالگی است یا نه

فردی که در 26 سالگی خودش را بیمه قالیبافی کرده میتونه بعد از 20سال بیمه پردازی یعنی46 سالگی خودش را بازخرید کنه و میزان مستمری اش نصف حقوق کارگر عادی میشه یعنی چی

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شرط 20 سال سابقه صرفاً برای خانم هائی است که سن آن ها بالای 42 سال بوده و در زمان تقاضا بیمه آنان بیمه اجباری  و مشمول قانون کار باشد.

در بیمه قالیبافان با نرخ 14 درصد سابقه بیمه آن ها نصف سابقه کامل محسوب می گردد، اما در بیمه قالیبافان با نرخ 27 درصد سابقه آن ها کامل محسوب و چنانچه در زمان تقاضای بازنشستگی واجد همه شرایط لازم( سن- سابقه) باشند، حداقل دستمزد کارگر عادی به عنوان مستمری بازنشستگی( ماده 111 قانون تامین اجتماعی) پرداخت خواهد شد.