در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
بنده31 سالمه اگه 10سال بیمه قالیبافی پرداخت کنم و در سن 55سالگی تقاضای بازنشستگی کنم مستمری ام چقدر میشه با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

با توجه به مقررات موجود مستمری بازنشستگی خانم ها با حداقل سابقه 10 سال و 55 سال سن، بر مبنای یک سوم معدل دستمزد مشمول حق بیمه 24 ماه آخر مشمول حق بیمه می باشد.

به طور مثال:

مبلغ مستمری بازنشستگی  شخصی که در حال حاضر واجد شرائط بالا جهت دریافت مستمری بازنشستگی باشد، حدوداً معادل 3700000 ریال می باشد.