در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
اینجانب در حال حاضر کارمند رسمی شهرداری با 17 سال سابقه خدمت و 35 سال سن هستم میخاستم بدونم خانم های رسمی با حداقل چقدرسابقه و چند سال سن میتونن درخواست بازنشستگی بدن . البته این سوال خیلی از همکاران هستش که میخان با 20 سال سابقه و بدون شرایط سنی برن . ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

 با توجه به نوع دستگاه شهرداری که یک نهاد عمومی غیر دولتی میباشد لذا کارکنان شهرداری به دو قسم مشمول قانون کار و غیرمشمول تقسیم میگردند لذا آندسته از کارکنان شهرداری که مشمول قانون کار میباشند به عبارتی 3 درصد بیمه بیکاری جهت آنها پرداخت میگردد وفق تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی میتوانند با 42 سال سن و 20 سال سابقه و با 20 روز بازنشسته گردند.

در حال حاضر بازنشستگی زنان در دستگاههای اجرایی وفق ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری 25 سال سابقه بدون شرط سنی میباشد که با توجه به اینکه شهرداریها دولتی محسوب نمیشوند مشمول قانون مذکور نمیباشند.