در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام.خانم بنده 43سال داردوالان دقیقا20سال سابقه پرداخت بیمه داردوکارمندقراردادی بصورت سالانه دانشگاه میباشدحال میخوام بدونم شرایط بازنشستگی پیش ازموعدچیه وبااین سابقه چه میزان حقوق دریافت میکنه؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق تبصره 4 ماده 76 زنان بیمه شده مشمول قانون تامین اجتماعی با 42 سن و 20 سال سابقه و با دریافت 20 روز حقوق بازنشسته شوند ولی چنانچه میانگین حقوق و مزایای مشمول بیمه در 24 ماه آخر کمتر از حداقل دستمزد سال شود وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی تا سقف حداقل دستمزد سال ترمیم میگردد.