در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)

باسلام و احترام ضمن تشکر از پاسخ شما اما در خصوص اینکه فرمودید خانم 55ساله با15سال سابقه بهتر ست با 20سال سابقه بازنشسته شود تا حقوق کامل بگیرد منظورتان از حقوق کامل یعنی با بیست سال سابقه  سی روز  حقوق کامل تعلق می‌گیرد؟؟؟؟بانشکر و آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

2 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

فرمول حقوق  بازنشستگی برابر است با میانگین دستمزد دو سال آخر پرداخت حق بیمه ×سنوات سابقه پرداخت حق بیمه تقسیم بر 30

اگر سنوات سابقه شما بالاتر باشد تاثیر مثبتی بر میزان مستمری زمان بازنشستگی دارد .