در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

15 سال سابقه  پرداخت بیمه متناوب دارم و دوسال سربازی ام را خریده ام که با احتساب سربازی 17 سال سابقه دارم ایا با سن 50 سال و حقوق 17 روز میتوانم تقاضای بازنشستگی کنم و بازنشسته شوم؟
2 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
میزان سابقه برا بازنشستگی 30 سال می باشد و در صورتی که با سابقه ای کمتر از این میزان تقاضای بازنشستگی داشته باشند میبایست اقایان 60 سال و خانم ها 55 سال سن داشته باشند