در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام. وقتتون بخیر. من خانمی هستم که حدود ۱۸ سال سابقه بیمه از دانشگاه آزاد را دارم که زیر نظر قانون کار نیست و در حال حاضر در کارگاهی مشغول به کار شدم که زیر نظر قانون کار است و می خواهم از قانون بازنشستگی ۲۰ سال و ۴۲ سال سن استفاده کنم. آیا امکانپذیر است؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه ملاک سازمان تامین اجتماعی وضعیت شما در آخرین لیست بیمه می باشد لذا میتوانید از بازنشستگی پیش از موعد با شرایط فوق  استفاده نمایید