در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام بنده خانم44 ساله هستم 11 سال سابقه بیمه اجباری دارم بعد از 9 سال وقفه و از سه ماه پیش قرارداد بیمه زنان خانه دار با نرخ 14 درصد بستم آیا می توانم 9 سال بیمه زنان خانه دار را یکجا پرداخت کنم و تا سابقه به 20 سال برسد و 2 یا 3 ماه در کارگاهی مشغول شوم و با سن 44 سالگی بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باید حتما ۲۰ سال سابقه اجباری داشته باشید که بتوانید با ۴۲سال سن بازنشسته شوید با توجه به شرایط شما اگر اون یک سال آخر منتهی به سال را جای برای شما لیست بیمه ارسال کند هم میتوانید با ۲۰ سال سابقه و ۴۲سال سن بازنشسته شوید