در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

من ۱۸ ‌سال سابقه کار پیوسته (در مشاغل سخت و زیان آور) دارم و میخوام ۱۸ ماه بیمه مدت خدمت رو بخرم.

با توجه به اینکه خدمت من قبل از شروع سوابق کاری من هست و حدود یک ماه بین خدمت و شروع سابقه فاصله هست،آیا من میتوانم (با ۱۹ سال سابقه در مشاغل سخت ) بدون محدودیت سنی و با مجموع ۳۰ سال سابقه بازنشسته شوم. ؟؟

یعنی ۱۹×۱/۵+ ۱۸ماه = ‌۳۰ سال
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

داشتن 20 سال سابقه اشتغال در کارهای سخت و زیان آور به صورت پیوسته الزامی است، در غیر این صورت، یعنی داشتن سابقه 30 سال با لحاظ نمودن مجموع سوابق عادی و ارفاقی، وجود شرط سنی 50 سال ضروری است و البته لایحه پیشنهادی بودجه 1401_ در صورت تصویب_ شرایط بازنشستگی را دستخوش تغییر خواهد نمود.