در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
ایا بیمه شده خانمی که از دومحل همزمان حق بیمه برایش پرداخت می شود که یکی کارگاه مشمول قانون کار و دیگری غیر مشمول قانون کار می تواند از شرایط بازنشسگی با 20 سال سابقه و 42 سال سن استفاده نماید؟
در صورت مثبت بودن در کارگاه مشمول قانون کار چقدر سابقه برای استفاده از قانون فوق لازم  است؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه میتواندد در  ۴۲ سالگی با ۲۰ روز حقوق بازنشسته شوند.