در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

محاسبه حقوق بازنشستگی خانمی که با حداقل42سال سن و 20سال سابقه بازنشسته میشود،

چگونه است؟

آیا در صورتیکه حاصل این محاسبه کمتر از حداقل حقوق قانون کار شود، حداقل حقوق مصوب آن سال را دریافت می کند؟

سپاس از راهنمایی که میفرمایید
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
خیر اینگونه که اعلام نموده اید نمیباشد برای برخورداری از مزایایی بازنشستگی با42سال سن و20سال سابقه میزان حقوق به نسبت 20 روزاز 30 روز محاسبه و پرداخت میگردد مبنا محاسبه برای افرادی که حداقل دستمزد را دریافت مینمایند حداقل مزد بازنشستگی همان سال به میزان سابقه مفید محاسبه پرداخت میگردد
سوال شده بهمن 28, 2022 در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز) شرایط بازنشستگی بیمه اختیاری بانوان به چه صورت است ؟