در بازنشستگی و مستمری توسط
میزان دستمزد برای خانومی که با ۵۵سال سن و ۱۳ سال سابقه کار بازنشست میشود چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آید. شما 13 روز از این حقوق را ماهانه از بیمه تامین اجتماعی دریافت خواهید کرد

اطلاعات بیشتر :

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی