در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده یک مورد تصادفی داشتم که طرف مقصر با شرکت بیمه کوتر قرار داد بیمه داشت در دادگاه اسلامی دو بار رای داده شد که در رای اول بنده چهار درصد بدیه کامل را برخوردار بودم ولی پس از واخواهی مقصر و تجدید نظر درصد دیه بنده به هشت درصد با توضیهات کامل در ابلاغیه صورت گرفت

حال بعد از یک سالو نیم الافی ما در دادگاه بلخره اجرایه احکام پرونده را برایه بیمه کوتر  ارسال کرد و بعد از تکمیل پرونده ضمن داشتن توضیحات کافی پرداخت دیه به هشت درصد را رد کره و عمل ب چهار درصد را داشت که بنده قبول نکردم. منم از دادگاه اجرایه احکام نامه اوردم و اونا دلیل رو پیگیر شدن سوال بنز جنابان این هست که ایا بیمه میتواند حق دیه من رد نصف کند یا ن ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... شرکت بیمه مکلف به پرداخت خسارت طبق مستندات قانونی شامل رای دادکاه و نظریه پزشکی قانونی است و حتی در اخذ رضایت از شما برای  پرداخت مبلغ کمتر از مبلغ واقعی آن رضایتنامه معتبر نبوده و حق دریافت کل خسارت برای شما محفوظ است.