در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

1- تو رای دادگاهی که دریافت کردم فرست داده تا بیست روز اعتراض کنم اگر اعتراض نداشته باشم باید بیست روز طی بشه تا به اجرای احکام برسه؟یا میشه زودتر اقدام کنم.

2- از زمان ابلاغ اجرای احکام و تکمیل پرونده بیمه قانونا تا چه مدت بیمه  باید مبلغ دیه رو پرداخت کنه؟

باتشکر از شما
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بستگي به حجم پرونده در آن شعبه و شهرستان مربوطه مي باشد و روال مشخصي در صدور راي وجود ندارد اما بيمه گر ملزم است بعد از قطعي شدن راي دادگاه در مدت ١٥ روز خسارات رو پرداخت نمايد در غير اين صورت وقف نواد ٣١و ٣٣ قانون بيمه شخص ثالث مصوب ٩٥ جريمه تاخير در پرداخت بابت هر روز تاخير نيم در هزار ديه به شما پرداخت نمايد