در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام وعرض ادب خدمت سرکارخانم الوند.

ممنون ازراهنمایی خوبتون پیروسوال قبلی بنده 6ماهه ازطریق شرکت خصوصی حق بیمه 3100000تومان ردمیکنم والان30سالم پرشده ایااین6ماه روی حقوق قبلیم که حداقل بوده وازطریق رانندگان ردشده تاثیری داره یانه؟اگرجواب بله هست چقدر؟ به نظرشماادامه بیمه روبدم تا2سال؟ یاباهمین 30سال بازنشست بشم. البته خیلی توفشاراقتصادی هستم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

نخست - توجه داشته باشید، قوانین ثابت نیستند و ممکن است دستخوش تغییر شوند و هر چه که در این جا نوشته می شود، برابر مقررات موجد است.

دوم- چنانچه بیمه پردازی شما در شرکت خصوصی و یا هر کارگاهی همزمان با بیمه رانندگان باشد، به صلاح نیست و تاثیر چندانی بر مستمری بازنشستگی شما ندارد.

سوم-اگر بیمه پردازی در شرکت خصوصی بعد از بیمه رانندگان باشد، قطعاً در میزان مستمری بازنشستگی شما موثر خواهد بود.

چهارم- با توجه به این که مبلغ مستمری بازنشستگی تحت تاثیر میانگین دستمزد 24 ماه آخر قبل از بازنشستگی است، در نتیجه هر چه قدر مبلغ حق بیمه 24 ماه آخر را افزایش دهید به نفع شما است.