در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام وعرض ادب خدمت کارشناس محترم. باتوجه به صحبتهای اخیرمسعولین بیمه ایارانندگانی که درشرف بازنشستگی با30سال سابقه هستن حداقل بگیرمیشن یانه بنده راننده درون شهری با30سال سابقه نزدیک بازنشستگیم ایافرقی کرده؟ لطفاشفاف بفرماییدایامیشه کاری کردکه حداقل بگیرنباشیم ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
رانندگان درون شهری با توجه باینکه حداقل دستمزد میباشند و با ضریب 1 و 1/1 حداقل دستمزد بیمه پرداخت می نمایند با مستمری حداقل دستمزد بازنشسته خواهند شد و در حدال حاضر هیچگونه قانون جدیدی مبنی بر افزایش دستمزد نامبردگان وجود ندارد.