در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام

ایا راهی هست که رانندگان درون شهری موقع بازنشستگی حداقل بگیرنباشن واقعاظلمه با30سال کارحداقل بگیرباشی ممنون میشم رانندگان محترم راراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
رانندگان درون شهری دارای دستمزد مقطوع میباشند که از حداقل دستمزد اعلامی هر سال توسط شورایعالی کار پیروی می نماید لذا در هنگام بازنشستگی با حداقل دستمزد بازنشسته میگردند مگر اینکه شما تغییر شغل داده و در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی بصورت بیمه شده اجباری با دستمزد بیشتر شاغل گردید.