در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
باسلام

ایابرای بازنشستگی رانندگان درون شهری(اژانس) باید از جایی ترک کاربگیرن یانه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

رانندگان درون شهری که شرایط بازنشستگی دارند ابتدا باید دفترچه کار خود را باطل نمایند چنانچه دارای دفترچه کار میباشید که از تعاونی وانت داران یا تاکسیرانی و ... دریافت نموده اید باید آنرا ابطال و نامه آم را به تامین اجتماعی تحویل دهید ول چنانچه بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد حق بیمه واریز می نمایید لازم نیست از جایی ترک کار زده شود .

همچنین اگر کارفرمایی برای شما لیت حق بیمه واریز می نماید باید توسط کارفرما ترک کار زده شود.