در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
باسلام لیست بیمه بنده ازطریق رانندگان درون شهری ردمیشه که50درصدشومن میریزم 4ماه دیگه بازنشست میشم راهی هست که با30سال سابقه حداقل بگیرنباشم وایابیمه رانندگان اجباریه یا چیزدیگه وچه فرقی برابازنشستگی داره ممنون ازراهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام شما بهترین راهتان این است که از بیمه رانندگی انصراف دهید و از طریق شرکت یا کارخانجات حق بیمه با مبلغ بالاتر بپردازید تا حقوق مزایای بازنشستگی شما افزایش یابد